Pon Experience Days 2018

Ambitieus, ondernemend en op zoek naar hét traineeship van Nederland? Maak kennis met de unieke wereld van Pon en meld je aan voor de Pon Experience Days. Je komt alles te weten over Pon, haar geschiedenis en natuurlijk het internationale Management Traineeship. Daarnaast krijg je meer uitleg over de selectieprocedure, zijn er trainees aanwezig die vertellen over hun ervaringen en krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de bijzondere wereld van Pon.

Pon

Pon is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale handels-, service- en productieorganisatie. Een veelzijdig bedrijf, met een breed aanbod. Bij Pon werken meer dan 13.000 medewerkers bij meer dan 450 vestigingen in 32 verschillende landen. Met onze producten en diensten willen we toegevoegde waarde leveren voor de klant. Onze verschillende bedrijfsonderdelen bieden stuk voor stuk toonaangevende producten aan. bij Pon vind je A-merken zoals Volkswagen, Audi, Porsche, Seat en Skoda, maar ook MAN en Lamborghini. Maar is veel meer dan auto's en bedrijfswagens. Wij zijn voor de Nederlandse en Scandinavische markt de distributeur van de producten van Caterpillar, zoals grondverzet en scheepsmotoren. Daarnaast is Pon één van 's werelds grootste fietsfabrikanten met merken zoals Gazelle, Focus, Raleigh en Cervelo.

 

×
- The international traineeship at PON -
Enjoy the freedom to build your own career

Het Management Traineeship van Pon

Ben je op zoek naar één van de meest veelzijdige en uitdagende traineeships van Nederland? Dan zit je bij Pon aan het juiste adres. Met 80 bedrijven in 32 landen is het aanbod enorm. Als trainee voer je drie projecten van zes maanden uit binnen verschillende werkmaatschappijen van Pon, zowel nationaal als internationaal. Met werkmaatschappijen in verschillende landen is de keuze enorm groot. Wil je werken voor Volkswagen in Nederland, PonCAT in Zweden of naar Singapore? De keuze is aan jou. De projecten zijn zeer divers van karakter en discipline en afhankelijk van jouw wensen en capaciteiten. Dit zou dus kunnen variëren van Sales, Service, Marketing, Supply Chain of Finance. Daarnaast zal je twee maanden een sales of service project doen om ervaring op te doen met de ware 'roots' van Pon. Je bepaalt je eigen richting en wij bieden je veel ruimte voor zelfstandigheid en initiatief, maar je wordt ook uitgebreid begeleid door je projectmanager, mentor en coach.

Naar wie zijn wij op zoek?

Pon is op zoek naar 'high potentials' met leidinggevend talent en een (bijna) afgeronde WO master en niet meer dan twee jaar werkervaring. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar talenten met een bedrijfskundige, economische of technische achtergrond. Andere studierichtingen sluiten we zeker niet uit. Daarnaast letten we sterk op jouw persoonlijkheid, de leidinggevende ervaring die je tot nu toe hebt opgedaan, nevenactiviteiten, topsport of bijvoorbeeld een lange reis. We zoeken gedreven teamspelers met ambitie, ondernemerschap en oog voor commercie. Naast dat je analytisch sterk bent kan je anderen motiveren en ben je daadkrachtig. Ben jij dit gemotiveerde toptalent waarnaar wij op zoek zijn? Schrijf je dan in voor één van onze Pon Experience Days.  

Wanneer & hoe?

Helaas heb je de Pon Experience Days gemist! Nieuwe dagen zullen worden gepland in het voorjaar van 2019. Check deze website voor de data. Een volledig overzicht van geplande Pon events tref je in onze evenementen kalender.